Liellopa jostas daļas "Striploin", Dry Aged, ~2.5 Kg
Produkta kods: U519H1B
Termo produkts
Piemērots bērniem
Sīkāka informācija
Apraksts
Briedināta vismaz 30 dienas. Liellopu šķirnes: Angusi, Aubraki, Brūnās (Šveices), Šerolē, herefordi, Limuzīni, Simentāles, Tiroles, pelēkie liellopi un to krustojumi. Nogatavināšana notiek speciāli aprīkotā kamerā Sausā nogatavināšanas metode ir process, kurš gaļai ļauj elpot,fermentācijasprocesāun mikrobu darbības rezultātā gaļa zaudē savumitrumu. Gaļa tiek gatavināta vismaz 30 dienas. Atvēsinātā kamerā kontrolētā temperatūrā no 0° līdz 2°C ar relatīvo mitrumu no 75 līdz 80%. Gaisa plūsmas diapazons 0,5 – 2 m/s. Gaļa jāuzglabā 0 - +2C temperatūrā 21 dienu un ilgāk. Parasti mitrā veidā nogatavināmā gaļa ir bez kaula. Tā kā gaļa ir nogatavināma savā "sulā", tā nezaudē svaru un saglabājas ļoti sulīga. Liellopu gaļā nav baktēriju vai parazītu. To ir droši ēst gan pilnīgi termiski apstrādātu, gan izcepot līdz vēlamai pakāpei vai pilnīgi jēlu.
Sastāvdaļas
Liellopa jostas daļas "Striploin", Dry Aged
Papildus informācija
Izcelsmes valsts Lietuva. Izplatītājs: "Sanitex" SIA, Liepu aleja 4, Rāmava, Ķekavas nov. LV-2111. www.sanitex.lv.
X417509
16 KG