Saldēti vistas šnicele QUALIKO Panēta, 54%, 3kg MC HALAL

Produkta kods: X428048

  • Saldēts produkts

Sīkāka informācija

Ražotāja nosaukums-
Izcelsmes valstsUkraine

Apraksts

Viena gabala svars: 150 - 160g Pagatavošana: nav nepieciešams atlaidināt. Uz pannas: cepiet sakarsētā eļļā uz vidējas uguns vismaz 5 min, ik pa laikam apgriežot, līdz produkts kļūst zeltaini brūns. Cepeškrāsnī: Uzkarsē cepeškrāsni līdz 200 °C. Izkārtojiet produktu uz cepamās pannas, kurā ieklāts cepamais papīrs, gatavojiet cepeškrāsnī 180 °C temperatūrā vismaz 10 minūtes, ik pa laikam apgriežot, līdz produkts kļūst zeltaini brūns. Fritierī: Uzkarsē līdz 180 °C, gatavojiet 4-6 minūtes līdz produkts kļūst zeltaini brūns.Pirms lietošanas termiski apstrādāt. Uzglabāt 18°C temperatūrā Pēc atlaidināšanas atkārtoti nesasaldēt. Neto masa: 3 kg

Sastāvdaļas

Vistas broileru fileja 54%, panējums 39% (KVIEŠU milti, KVIEŠU ciete, modificēta KVIEŠU ciete; saulespuķu eļļa, sāls, KVIEŠU šķiedrvielas, garšvielas: paprika, kurkuma; irdinātajs: amonija karbonāts, raugs); ūdens, sāls, kartupeļu ciete, KVIEŠU šķiedrvielas, dekstroze, garšas pastiprinātājs mononātrija glutamāts, dabīgs cāļa gaļas aromatizētājs, smaržīgo piparu ekstrakts, ingvers, stabilizētājs: difosfāti, antioksidants: nātrija eritorbāts..

Papildus informācija

Ražots Ukrainā Izplatītājs: “Sanitex” SIA, Liepu aleja 4, Rāmava, Ķekavas pagasts, Ķekavas novads, LV-2111. www.sanitex.lv

Alergēni

Satur GLUTĒNU saturošus graudaugus un to produktus. Var saturēt SINEPJU, SELERIJAS, OLU PIENA, PRODUKTU un SOJAS daļiņas

Uzturvērtība (100g/ml vidējā uzturvērtība)

Enerģētiskā vērtība, kJ/kcal935/223
Tauki, g11,8
tostarp: piesātinātās taukskābes, g1,7
Ogļhidrāti, g16,8
tostarp cukuri, g1
Olbaltumvielas, g12,5
Sāls, g1,1

Jūsu sīkdatnes, Jūsu izvēle!

Lai uzlabotu pārlūkošanas kvalitāti, mēs šajā lapā izmantojam sīkdatnes un apkopojam personalizētu informāciju statistikas nolūkos. Jūs varat jebkurā laikā atcelt savu izvēli pārlūkprogrammas iestatījumos vai nospiežot uz .

Lasiet vairāk par sīkdatnēm: .