Saldēti vistas spārniņi QUALIKO Appetizing, 1kg IQF HALAL

Produkta kods: X428046

  • Saldēts produkts

Sīkāka informācija

Ražotāja nosaukums-
Izcelsmes valstsUkraine

Apraksts

Pagatavošana: nav nepieciešams atlaidināt. Uz pannas: cepiet sakarsētā eļļā uz vidējas uguns vismaz 10 min, ik pa laikam apgriežot, līdz produkts kļūst zeltaini brūns. Cepeškrāsnī: Uzkarsē cepeškrāsni līdz 180 °C. Izkārtojiet produktu uz cepamās pannas, kurā ieklāts cepamais papīrs, gatavojiet cepeškrāsnī 180 °C temperatūrā vismaz 10 minūtes, ik pa laikam apgriežot, līdz produkts kļūst zeltaini brūns. Aerogrilā: Iestatiet 200 °C temperatūru un cepiet 10 minūtes. Gatavošanas laika vidusposmā sakratiet. Pirms lietošanas termiski apstrādāt. Uzglabāt -18°C temperatūrā Pēc atlaidināšanas atkārtoti nesasaldēt. Pirms lietošanas ieteicams termiski apstrādāt. Neto masa: 1 kg

Sastāvdaļas

Vistas broileru spārniņi, ūdens, rīsu ciete, modificēta tapiokas ciete; sāls, stabilizētāji: trifosfāti, polifosfāti, difosfāti; garšvielas: kumīns, koriandrs, melnie pipari; kaltēti dārzeņi: sīpoli, sarkanie pipari; cukurs, sīpolu, ķiploku pulveris, oregano; krāsviela: paprikas ekstrakts, garšas pastiprinātājs: mononātrija glutamāts; maltodekstrīns, dabīgs rauga ekstrakta aromatizētājs, biezinātājs: ksantāna sveķi, antioksidants: nātrija eritorbāts.

Papildus informācija

Ražots: Ukrainā Izplatītājs: “Sanitex” SIA, Liepu aleja 4, Rāmava, Ķekavas pagasts, Ķekavas novads, LV-2111. www.sanitex.lv.

Alergēni

Var saturēt glutēna, sinepju, sojas, selerijas, piena un olu produktu daļiņas.

Uzturvērtība (100g/ml vidējā uzturvērtība)

Enerģētiskā vērtība, kJ/kcal754/181
Tauki, g11,9
tostarp: piesātinātās taukskābes, g2,9
Ogļhidrāti, g1,1
tostarp cukuri, g0,05
Olbaltumvielas, g17,2
Sāls, g1,1

Jūsu sīkdatnes, Jūsu izvēle!

Lai uzlabotu pārlūkošanas kvalitāti, mēs šajā lapā izmantojam sīkdatnes un apkopojam personalizētu informāciju statistikas nolūkos. Jūs varat jebkurā laikā atcelt savu izvēli pārlūkprogrammas iestatījumos vai nospiežot uz .

Lasiet vairāk par sīkdatnēm: .