Vaniļas krēma kronis 48 x 95g , Lantmännen Unibake
Produkta kods: X409633
Saldēts produkts
Sīkāka informācija
Sastāvdaļas
Vaniļas krēma kronis 48 x 95g , Lantmanen Neto masa (95 g x 48gb.) Sastāvdaļas: Ūdens, KVIEŠU milti, margarīns (palmu, rapšu un kokosriekstu eļļa, ūdens, emulgators (augu izcelsmes E471), sāls, skābuma regulētājs (E330), dabīgs aromatizētājs, vitamīns A), vaniļas krēma pulveris 6% (cukurs, modificēta ciete, sūkalu pulveris (PIENS), VĀJPIENA pulveris, kokosriekstu eļļa, stabilizētāji (E339(ii), E404, E450(iii), E451(i)); glikozes sīrups, dabīgs vaniļas aromatizētājs, krāsviela (E160a(iii)), sāls, PIENA olbaltimvielas), cukurs, pasterizētas OLAS, raugs, KVIEŠU lipeklis, LAZDU RIEKSTI, stabilizētājs (E417), sāls, KVIEŠU iesala milti, miltu apstrādes līdzeklis (E300, alfa-amilāze, ksilanāze, transglutamināze). Cukura glazūra: cukurs, ūdens, pulverveida glikozes sīrups. Var saturēt sezama sēklu, pistāciju un pekanriekstu daļiņas. Uzturvērtība 100g: enerģētiskā vērtība 1525 kJ/365 kcal, tauki 22 g, tostarp piesātinātās taukskābes 8,8 g; ogļhidrāti 36 g, tostarp cukuri 15 g; olbaltumvielas 5,2 g, sāls 0,26 g. Pagatavošana: Neatlaidinātu produktu cep iepriekš uzkarsētā krāsnī aptuveni 18 minūtes 190°C temperatūrā. Cepšanas temperatūra un laiks jāpielāgo katrai krāsnij individuāli. Pirms pasniegšanas un dekorēšanas ar cukura glazūru atdzesē 15 minūtes. Uzglabāt -18°C temperatūrā un zemāk. Uzglabāt aizvērtā iepakojumā. Pēc pagatavošanas uzglabāt istabas temperatūrā (+15°C+25°C). Pēc pagatavošanas izlietot 24 h laikā. Pēc atlaidināšanas atkārtoti nesasaldēt. Izlietot līdz(beigām): sk. uz iepakojuma. Ražotājs: Lantmannen Unibake, Dānija Izplatītājs: “Sanitex” SIA, Liepu aleja 4, Rāmava, Ķekavas pagasts, Ķekavas novads, LV-2111. www.sanitex.lv .
X403465
8 IEPAK.