Želatīna lapas Dr.Oetker, 10g
Produkta kods: X421863
Sīkāka informācija
Apraksts
Neto masa: 10 g. Lietošana: 1. Krēmu (krējuma, jogurta, biezpiena u. c.), pildījumu, desertu un kūku pagatavošana no augļu sulas un želatīna. Nelielā katliņā ielej 4-5 ēdamkarotes ūdens, pievieno želatīna plāksnītes un atstāj uzbriest uz aptuveni 10 minūtēm. Pēc tam silda, nepārtraukti maisot (nedrīkst vārīties), līdz želatīns pilnībā izšķīst. Želatīnam pievieno 2 ēdamkarotes krējuma / augļu sulas / deserta maisījuma un sakuļ ar putotāju vai karoti. Tad iemaisa sagatavotajā krējuma / augļu sulas/ deserta maisījumā. Turpināt procesu atbilstoši konkrētajai receptei. 2. Galertu un aspiku pagatavošana: Želatīna plāksnītes pārlej ar 0,5 l auksta ūdens vai sālījuma un un atstāj uzbriest uz aptuveni 10 minūtēm. Pēc tam silda, nepārtraukti maisot (nedrīkst vārīties), līdz želatīns pilnībā izšķīst. Ļauj želatīnam nedaudz atdzist un izmanto to vēl remdenu saskaņā ar konkrēto recepti. Padoms: pikantiem ēdieniem želatīna šķīdināšanai var izmantot sālījumu no 0,5 litriem ūdens, liela sīpola, lauru lapām, garšvielām un pipariem - uzvāra līdz vārīšanās temperatūrai. Pievienojiet etiķi, sāli un cukuru, lai izšķīdinātu želatīnu.
Sastāvdaļas
Cūkgaļas želatīns.
Papildus informācija
Ražots Vācijā Izplatītājs: SIA “Sanitex”, Liepu aleja 4, Rāmava, Ķekavas pagasts, Ķekavas novads, LV-2111. www.sanitex.lv
X211174
10 GAB
X005090
25 GAB
X201088
1 GAB
X307087
1 GAB
X210506
20 GAB