Želatīna lapas Dr.Oetker, 10g

Produkta kods: X421863

    Sīkāka informācija

    Ražotāja nosaukumsDr.Oetker Polska, Sp
    Izcelsmes valstsGermany

    Apraksts

    Neto masa: 10 g. Lietošana: 1. Krēmu (krējuma, jogurta, biezpiena u. c.), pildījumu, desertu un kūku pagatavošana no augļu sulas un želatīna. Nelielā katliņā ielej 4-5 ēdamkarotes ūdens, pievieno želatīna plāksnītes un atstāj uzbriest uz aptuveni 10 minūtēm. Pēc tam silda, nepārtraukti maisot (nedrīkst vārīties), līdz želatīns pilnībā izšķīst. Želatīnam pievieno 2 ēdamkarotes krējuma / augļu sulas / deserta maisījuma un sakuļ ar putotāju vai karoti. Tad iemaisa sagatavotajā krējuma / augļu sulas/ deserta maisījumā. Turpināt procesu atbilstoši konkrētajai receptei. 2. Galertu un aspiku pagatavošana: Želatīna plāksnītes pārlej ar 0,5 l auksta ūdens vai sālījuma un un atstāj uzbriest uz aptuveni 10 minūtēm. Pēc tam silda, nepārtraukti maisot (nedrīkst vārīties), līdz želatīns pilnībā izšķīst. Ļauj želatīnam nedaudz atdzist un izmanto to vēl remdenu saskaņā ar konkrēto recepti. Padoms: pikantiem ēdieniem želatīna šķīdināšanai var izmantot sālījumu no 0,5 litriem ūdens, liela sīpola, lauru lapām, garšvielām un pipariem - uzvāra līdz vārīšanās temperatūrai. Pievienojiet etiķi, sāli un cukuru, lai izšķīdinātu želatīnu.

    Sastāvdaļas

    Cūkgaļas želatīns.

    Papildus informācija

    Ražots Vācijā Izplatītājs: SIA “Sanitex”, Liepu aleja 4, Rāmava, Ķekavas pagasts, Ķekavas novads, LV-2111. www.sanitex.lv

    Jūsu sīkdatnes, Jūsu izvēle!

    Lai uzlabotu pārlūkošanas kvalitāti, mēs šajā lapā izmantojam sīkdatnes un apkopojam personalizētu informāciju statistikas nolūkos. Jūs varat jebkurā laikā atcelt savu izvēli pārlūkprogrammas iestatījumos vai nospiežot uz .

    Lasiet vairāk par sīkdatnēm: .